Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Найкращі фільми, які мотивують займатися улюбленою справою

Найкращі фільми, які мотивують займатися улюбленою справою

multikino.com, 27.05.2019 12:19, (прочит: 242 раз, коментовано: 0 раз)

З цими стрічками ви точно не заскучаєте!


Важко знайти щось більш надихаюче, ніж гарно знятий фільм. Якщо він грунтується на реальних подіях, то це узагалі комбо: кілька годин у компанії гарних героїв та хорошого сценарію вам забезпечені, як і мотивуючий стусан. Зрештою, головне у цьому житты – займатися тим, чим ви любите, не зважаючи на те, що кажуть інші!

Кравчиня



Мабуть, у Кейт Вінслет немає таких ролей, в яких вона була б не органічна: так і в цій історії кравчині, яка чомусь покинула рідне місто, щоб потім повернутися, зірці «Титаніка» віриш від початку і до кінця. Що ж такого трапилося у маленькому містечку в Австралії, щоб юна Тіллі Данедж покинула сім'ю? І чому вона знову тут, хоча мешканці рішуче налаштовані проти жінки? В оточенні людей, які її ненавидять і бояться, Тіллі доводить – улюблена справа може врятувати тебе, а також допомогти не зійти з глузду. І нехай це буде вишивання бісером, яке так легко освоїти за допомогою схем httрs://volshebnaya-strana.com.ua/ru/catalog/shemy-dlya-vyshivaniya-biserom-fls, чи створення оригінальних суконь, що героїня Вінслет вивчала в Парижі – займайтеся тим, що вам до вподоби і будьте щасливими!

Як усе заплутано



Нестандартний фільм з оскароносною Меріл Стріп та Алеком Болдуїном – це те, що треба, якщо ви розчарувалися в особистому житті. Джейн і Джейк розлучилися майже десять років тому і якщо колишній чоловік встиг знайти собі жінку значно молодшу, то Джейн досі відчуває розчарування і намагається з головою поринути в роботу у власному ресторані. Втім, чи так легко відкинути минуле, якщо досі про нього думаєш? І що робити, якщо все водночас вирішує налагодитися – і стосунки з колишнім, і нове життя?

Шоколад



Жюльєтт Бінош неймовірна в будь-якому амплуа, але фільм «Шоколад», в якому компанію їй склав Джонні Депп, мабуть, найбільш ніжний з усієї її кінокар'єри. Актриса втілила на екрані Віан Роше – матір-одиначку, яка подорожує світом зі своєю донькою Анук. Віан вмє розповідати історії, але ще краще їй вдається виготовлення шоколаду та виправлення помилок в житті інших. Нову кав'ярню Віан відкриває у маленькому французькому містечку, але вибирає для цього невдалий час – починається Піст, а тут, у провінції, закони шанують більше, ніж здоровий глузд. Але пристрасть до своєї справи та любов до того, що робиш, можуть перемогти все, чи не так?

Життя в рожевому кольорі



Якби ми могли, то дали б Маріон Котіяр іще не один «Оскар» за зіграну роль Едіт Піаф. Від трагедії до драми і комедії – життя цієї французької співачки було насичене всім, вона починала з нуля та самісінького дна і спромоглася отримати все – та чи так це насправді?



 



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

натхнення