Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Призупинено знімальний процес нового проекту Роланда Еммеріха

Призупинено знімальний процес нового проекту Роланда Еммеріха

Alexandra, 12.11.2011 22:05, (прочит: 1827 раз, коментовано: 0 раз)

Режисер відтермінував початок зйомок свого наступного фільму "Дивина".

Остання на сьогодні робота Еммеріха - фільм "Анонім", який з'явився у світовому прокаті у вересні 2011 року. Кінокартина розповідає про те, що п'єси, авторство яких приписується Шекспірові, були створені іншою людиною.

Раніше передбачалося, що зйомки нової кінокартини Роланда Еммеріха "Дивина", бюджет якої становить 175 мільйонів доларів, розпочнуться в березні 2012 року в Монреалі. Кінокартина "Дивина" оповідає про молодого чоловіка, організм якого зібраний з безлічі наномашин. Планувалося, що фільм з'явитися в прокаті в травні 2013 року. Але режисер призупинив процес зйомок кінострічки, вважаючи, що сценарій картини потребує допрацювання. Найближчим часом Еммеріх разом зі співавтором Харальдом Клоузером будуть допрацьовувати сценарій, вдавшись до допомоги винахідника і футуролога Рея Курцвейла.

Ще невідомо, скільки часу знадобиться на переробку сценарію. Проте дата виходу нового творіння Роланда Еммеріха поки не змінена. Очікується, що світовий реліз стрічки відбудеться 17 травня 2013 року.

Стежте за нашими новинами, а multikino.com.ua простежить за всіма іншими.
Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах