Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Режисери Гаррі Поттера назвали улюблені сцени з фільмів

Режисери Гаррі Поттера назвали улюблені сцени з фільмів

multikino.com, 03.12.2018 07:50, (прочит: 1686 раз, коментовано: 0 раз)

Ви погоджуєтеся з ними?


Так, днями кожен з режисерів восьми частин розповів виданню Entertainment Weekly про свої улюблені сцени і розкрив секрети їх створення. 

Постановник перших двох частин серії Кріс Коламбус розповів, що найулюбленіша робота його команди – це зйомки сцен знайомства з магічним світом Хогвартса. "Ми створювали магію без комп'ютерної графіки: сотні свічок кріпили до стелі, побудували справжні декорації для Таємної кімнати, вибирали незвичайні ракурси для зйомок і виконали чудову роботу", – зазначає Коламбус.

Режисер третьої частини – "Гаррі Поттер і в'язень Азкабану" Альфонсо Куарон вибрав сцену розборки в Галасливій хатині багато в чому через те, що відразу кілька талановитих акторів зібралися в одному місці для однієї сцени. "Мені випала можливість попрацювати відразу з молодшим і старшим поколінням акторів: Олдман, Тьюліс, Сполл і Рікман зіграли неймовірно переконливо", – зазначив він.

Девід Хейман обожнює підводні сцени з "Кубку вогню". За його словами, акторів знімали в павільйоні, де підвішували їх для створення ілюзії невагомості і дули на них вентиляторами, щоб волосся правдоподібно колихалося, як у воді.

А от Девід Єйтс до своїх улюблених сцен зарахував бій з Дементором в лондонській підземці в п'ятому фільмі, прощання із загиблим Дамблдором в шостому, перевтілення Ордена Фенікса в Гаррі за допомогою оборотного зілля в "Дарах смерті" і прощальну сцену з Гаррі, Роном та Герміоною на зруйнованому мосту Гогвортсу.



 



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Гаррі Поттер