Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Вігго Мортенсен

Вігго Мортенсен "проконсультував" майбутніх виконавців ролі Арагорна

multikino.com, 09.11.2018 00:10, (прочит: 1808 раз, коментовано: 0 раз)

Нам важко уявити його заміну


В середині березня з'явилася інформація про те, що перший сезон майбутнього серіалу Amazon за мотивами трилогії Джона Р. Р. Толкіна «Володар перснів» розповість про пригоди молодого Арагорна.

Вігго Мортенсен дав кілька порад акторам, які в майбутньому будуть братися за цей образ.

«Я б порадив вам не тільки дуже уважно прочитати книгу - цього величезного "Володаря перснів", - а й вивчити деякі північні саги. Тоді ви зрозумієте, звідки Толкін брав інформацію. Наприклад, про Зігфріда, який переміг дракона або сагу про Вельсунгів. Почитайте їх», - сказав Мортенсен.

«У "Володарі перснів" я замінив іншого актора (Стюарта Таундсенда), коли зйомки вже були в розпалі. Тобто всі вже кілька місяців репетирували і опановували усі необхідні навички - вивчали ельфів мову, відточували володіння мечем і верхову їзду. Я трохи нервував, тому що погодився і відразу стрибнув у літак. І ось я лечу 13 годин і дивлюся на книгу, яку ніколи в житті не читав. Але потім я занурився в неї і зрозумів, що це дуже схоже на історії про вікінгів і різні скандинавські саги, які я читав сам або слухав в дитинстві. Але все одно мені пощастило, що мої перші сцени були пов'язані з фізичною працею, а не з діалогами. Так що довелося добряче попрацювати ногами і мечем, перш ніж почати говорити», - додав він.

Крім того, актор порекомендував майбутнім виконавцям ролі Арагорна дивитися фільми японського режисера Акіри Куросави.





Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Вігго Мортенсен