Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Перші глядачі незадоволені новим

Перші глядачі незадоволені новим "Акваменом"

multikino.com, 27.08.2018 05:00, (прочит: 945 раз, коментовано: 0 раз)

Чого чекати в прокаті?


Днями в США відбулися тестові покази фантастичного фільму "Аквамен", і, схоже, нас чекає неприємний сюрприз, так як перші його глядачі виявилися в цілому розчаровані побаченим.

"Як я чув, він хороший (не ідеально), і це все, на що ми можемо розраховувати в кінці кінців", - написав головний редактор Omega Underground Крістофер Маркус, уточнивши трохи пізніше, що картина нагадує "Тор 2: Царство темряви".

Кей Сі Уолш з видання Geeks WorldWide також порівняв "Аквамена" з ранніми фільмами за мотивами коміксів Marvel. "Аквамен" - це перша Фаза кіновсесвіту Marvel з самого її початку. Так що, якщо вам вона подобається, вам може сподобатися і це, якщо немає, то ви не отримаєте великого задоволення від перегляду "Аквамена", - написав він. На уточнююче запитання одного з учасників: чи можна порівняти "Аквамена" з "Залізною людиною", він відповів: "Ні, не настільки хороший".

У фільмі знімалися Джейсон Момоа, Ембер Херд, Ніколь Кідман, Патрік Вілсон, Віллем Дефо, Дольф Лундгрен, Грем МакТавіш, Яхья Абдул-Марін II, Темуера Моррісон, Майкл Біч і інші актори. Постановник Джеймс Ван.

У широкий прокат фільму буде випущений в грудні 2018 року.





Читайте також:
Як обрати міжкімнатні двері для домашнього кінотеатру: поради та рекомендації
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Аквамен