Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Користувачі Reddit склали список найбільш недооцінених фільмів

Користувачі Reddit склали список найбільш недооцінених фільмів

multikino.com, 22.08.2018 22:25, (прочит: 927 раз, коментовано: 0 раз)

Погоджуєтесь?


1. Червона скрипка (1998)

Барвистий фільм про подорож червоної скрипки з Італії XVII століття в Монреаль XX століття, де інструмент потрапляє в руки експерта-оцінювача Чарльза Морріца (Семюел Л. Джексон).



2. Скарб Амазонки (2003)

Мисливець за головами Бек (Дуейн Джонсон) відправляється до Південної Америки, щоб визволити сина мільйонера (Шонн Вільям Скотт), який перейшов дорогу місцевому авторитету, власнику золотодобувних копалень (Крістофер Уокен). Хороший пригодницький фільм.



3. Пандорум (2009)

Науково-фантастичний трилер, в якому два астронавта (Денніс Куейд і Бен Фостер) прокидаються в занедбаному космічному кораблі, не маючи уявлення про те, хто вони і як вони сюди потрапили. Досить швидко молоді люди усвідомлюють: на кораблі є хтось ще.



4. Персонаж (2006)

Податковий інспектор Гарольд Крік (Уілл Феррелл) раптово починає чути голос жінки - автора роману, головним героєм якого є він сам. Письменниця (Емма Томпсон) складає трагедію і збирається вбити Крика, чого той намагається не допустити.



5. Колись вони були воїнами (1994)

Новозеландська драма про труднощі сім'ї Маорі, заснована на однойменному романі Алана Даффі.



6. Ультрависока частота (1989)

Отримавши в розпорядження збанкрутілу телестанцію, Джордж Ньюман (у виконанні відомого американського пародиста «Дивного Ела» Янковича) намагається врятувати її за допомогою витонченого і часом обурливого гумору.



7. Цегла (2005)

Підліток (Джозеф Гордон-Левітт) намагається самостійно розслідувати вбивство своєї дівчини, внаслідок чого виявляється вплутаним в небезпечний злочинну змову.



8. Листковий торт (2004)

Перш ніж стати Бондом, Деніел Крейг зіграв наркодилера, який намагається відійти від справ, але йому це не вдається.



9. Канікули Гуфі (1995)

Включення в список мультфільму може здатися дивним, але кіномани дійсно цінують «Канікули Гуфі» за відображення теми батьківства. Сюжет зрозумілий всім: Гуфі хоче бути частиною життя сина, але той, будучи підлітком, відштовхує його.



10. Вишибала (2011)

Класична історія про аутсайдера (Шонн Вільям Скотт), який потрапляє в поле зору тренера з хокею і знаходить застосування своїм здібностям.



11. За межею (2008)

Прикутий до ліжка каскадер розповідає маленькій дівчинці фантастичну казку про героїв і лиходіїв, яка переплітається з його власною трагічною історією.



12. Щасливе число Слевіна (2005)

Молодого хлопця на ім'я Слевін Келевра (Джош Хартнетт) за збігом обставин помилково приймають за його друга Ніка. Ця випадковість призводить до того, що Слевін виявляється в епіцентрі війни між двома кримінальними авторитетами Нью-Йорка - Рабином (Бен Кінгслі) і Босом (Морган Фрімен).



13. Не спійманий - не злодій (2006)

Напружений кримінальний трилер про пограбування банку за участю детектива (Дензел Вашингтон), винахідливого грабіжника (Клайв Оуен) і таємничого брокера (Джоді Фостер).



14. Пекло (2007)

Екіпаж «Ікара-II» вирушає в космічну місію, щоб знову запалити згасав сонце, яке загрожує ось-ось знищити людство.



15. Поцілунок навиліт

Чорна комедія про дрібне злодюжку (Роберт Дауні-молодший), який виявляється втягнутим в розслідування таємничого вбивства.



Читайте також:
Аніме: Мистецтво, Культура та Феномен
Купівля будинку чи котеджу в Іжевську: На що звернути увагу
Різноманіття ігор у PointLoto та їхні особливості
Ribuan Anak Sawahlunto akan Ikuti Imunisasi Polio
Квартири у Гарячому Ключі: Комфортне житло у серці природи

Reddit