Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Півмільярда доларів для «Хоббіта»

Півмільярда доларів для «Хоббіта»

M.F. FaraoN, 05.10.2010 17:55, (прочит: 2797 раз, коментовано: 0 раз)

New Line Cinema, Warner та MGM готуються до початку знімального процесу.

За даними газети LA Times, керівники кінокомпаній близькі до підписання угоди з Пітером Джексоном, який за умовами контракту поставить і спродюсує два фільми, які вмістять в себе історію, описану Джоном Р. Р. Толкієном в «Хоббіті».

Радість від підписання Джексона обійдеться кіномагнатам у вагомі $ 500 млн., які будуть витрачені на виробництво відразу двох фільмів.

Картина буде стереоскопічною (що для новозеландця теж є дуже вольовим рішенням, тому що раніше він висловлювався проти того, щоб ліпити тривимірні ефекти у всі підряд фільми). Зйомки заплановані на січень-лютий 2011 року. Тільки в цьому випадку Пітер Джексон зможе витримати заявлений раніше графік.

А тим часом, у передмісті Веллінгтона згоріла студія Portsmouth Miniatures Studio. "Унікальний комплекс для роботи з мініатюрами, практично не має аналогів у світі", як охарактеризував студію підручний Джексона Метью Дравіцкі, раніше брав участь у виробництві «Володаря Перснів» та «Кінг Конга», а незабаром повинен був взяти участь в роботі над «Хоббітом» .

Слідчі, які пропрацювали на місці події всі вихідні, вважають, що причиною пожежі стала елементарна недбалість і відсутність заходів із захисту від вогню. Швидше за все, полум'я розрослося від іскри з зарядного пристрою для акумуляторів. Якщо б на студії були хоча б датчики диму, нічого подібного не сталося б, вважають інспектори.

Стежте за нашими новинами, а multikino.com.ua простежить за всіма іншими.
Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах