Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Хто поповнив каст фільму Тарантіно

Хто поповнив каст фільму Тарантіно "Одного разу у Голлівуді"

multikino.com, 12.05.2018 23:40, (прочит: 623 раз, коментовано: 0 раз)

Солідна компанія!


Як стало відомо напередодні, до касту майбутнього фільму Квентіна Тарантіно планує приєднатися Тімоті Оліфант. Відомо, що акторові запропонована одна з провідних ролей, але подробиці про неї не повідомляються.

Дія сюжету розгортається в Лос-Анджелесі 1969-го, а в центрі уваги знаходиться історія Ріка Далтона (Леонардо ДіКапріо) - колишньої зірки колись популярного телевестерна «Bounty Law». Разом зі своїм дублером Клиффом Бутом (Бред Пітт) Далтон безуспішно намагається зробити кар'єру в Голлівуді, який змінився до невпізнання за останні роки. Однак незабаром з'ясовується, що у Ріка є знаменита сусідка - актриса Шерон Тейт (Марго Роббі), дружина режисера Романа Поланскі, згодом жорстоко вбита членами секти Чарльза Менсона.

"Я працював над сценарієм протягом п'яти років, і прожив в окрузі Лос-Анджелес більшу частину свого життя, включаючи 1969 рік, коли мені було сім років", - повідомив режисер.

"Я неймовірно радий можливості розповісти історію про той Лос-Анджелес і Голлівуд, яких більше не існує. Також я шалено щасливий майбутню роботу з динамічним дуетом ДіКапріо і Пітта в образах Ріка і Кліффа".





Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Одного разу у Голлівуді