Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Бойовики, від яких неможливо відірватися

Бойовики, від яких неможливо відірватися

multikino.com, 04.05.2018 00:20, (прочит: 1424 раз, коментовано: 0 раз)

Кращі стрічки, які могли обійти вас стороною


Ще з часів перших стрічок з невтомним Джекі Чаном жанр бойовика сприймався як стрічки, в яких один герой воює проти цілої натовпу лиходіїв. Сьогодні, з розвитком кінематографа, бойовики перетворилися в фільми, де поряд з цікавим пригодницьким або фантастичним сюжетом можна подивитися добре зрежисовані бійки з відмінними спецефектами. Кращу коллекцію бойовиків онлайн і інших фільмів - від драм до детективів - можна подивитися онлайн на Магнатов Нет. Зручний інтерфейс з сортуванням стрічок по датах, назвою або рейтингу глядачів, швидкий пошук найулюбленіших фільмів і навіть телепередач! Словом, «зависнути» можна надовго, особливо якщо знайти хороший фільм. Ми радимо!



Пірати Карибського моря: мерці не розповідають казок

Продовження улюбленої саги з невтомним капітаном Джеком Горобцем повертається на екрани з новою частиною і з знайомими героями! Так, Генрі Тернер найбільше мріє повернути свого батька - капітана Летючого Голландця Уілла Тернера на землю, до дому і до Елізабет, але для цього потрібно не багато не мало - тризуб Посейдона, який, за легендами, знімає прокляття. Зрозуміло, без допомоги Джека не обійтися, але от лихо - за ним полює капітан Салазар і улюблений пірат зробить все, щоб врятувати свою шкуру.

Інсургент

Хоча остання частина екранізації книг Вероніки Рот так і не побачила великі екрани і повинна стати серіалом, фанати обожнюють перші три екранізації завдяки відмінній побудові сюжету і утопічній історії про дівчину Тріс.

Світ розділений на чотири фракції, місце в яких не знаходиться по праву народження - після 16 років кожен повинен вибирати, ким він хоче бути, при цьому часто зраджуючи сім'ю або близьких. Піддавшись покликом серця, Тріс вибирає фракцію, але їй загрожує небезпека - дівчина - Дивергент, на яких полюють глави фракцій. Чи зможе вона існувати в такому світі, або ж світ потрібно змінити?

Ліга Справедливості

Незважаючи на те, що шанувальники світу DC розкритикували стрічку, супергерої не здаються: щоб протистояти новому злу вони повинні придумати, як повернути до життя Супермена. Крім того, в середині майбутньої Ліги теж не все так просто: виявляється, коли в одну команду збираються сильні герої, їм складно знайти спільну мову і примиритися - а поруч не дрімає ворог!

Кінгсмен: Золоте кільце

Відмінна комедія і бойовик розкажуть про продовження життя дуже секретного органу Британії. Після підриву штаб-квартири, агенти виявляються розгубленими, що не можна допустити, адже влада над світом захоплена неймовірною злочинницею. Щоб її убити, британські шпигуни повинні об'єднається з американськими, але на ділі це виявляється дуже важко, навіть заради світового спокою.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

бойовики