Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Помер Рональд Лі Ермі - зірка

Помер Рональд Лі Ермі - зірка "Секретних матеріалів" і "Доктора Хауса"

multikino.com, 17.04.2018 00:10, (прочит: 3237 раз, коментовано: 0 раз)

Актору було 74 роки


Рональд Лі Ермі (Р. Лі Ермі) народився в Канзасі в 1944 році. Майбутній актор ріс підлітком-хуліганом і часто мав справу з поліцією, а після другого арешту суддя запропонував хлопцеві в'язницю чи армію і він вирішив вибрати друге.

Ермі не планував ставати актором, але все вирішив випадок: Френсіс Форд Коппола, знімаючи "Апокаліпсис сьогодні", запросив відставного сержанта, який воював у В'єтнамі, в якості консультанта і заодно дав епізодичну роль пілота вертольота. А потім в якості консультанта Ермі покликав Стенлі Кубрик в "Суцільнометалеву оболонку", в результаті давши йому повноцінну роль другого плану, а саме партію суворого інструктора новобранців сержанта Хартмана.

Роль Хартмана зробила Ермі знаменитим і принесла йому номінацію на "Золотий глобус" за кращу чоловічу роль другого плану.

Також актор знявся у фільмах "Міссісіпі у вогні", "Соммерсбі", "Викрадачі тіл", "Вбивство першого ступеня", "Залишаючи Лас-Вегас", "Сім", "Дружинники", в серіалах "Поліція Майамі", "Секретні матеріали "," Доктор Хаус ". Багато працював над озвучуванням мультфільмів, мультсеріалів та відеоігор.





Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Рональд Лі Ермі