Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Netflix відмовились від участі в Каннському кінофестивалі

Netflix відмовились від участі в Каннському кінофестивалі

multikino.com, 13.04.2018 07:00, (прочит: 1361 раз, коментовано: 0 раз)

Студії заборонили приймати участь у конкурсній програмі


Керівництво Netflix прийняло остаточне рішення не показувати свої картини в рамках Каннського кінофестивалю, а все через правила, згідно з якими фільми, які не вийшли у французький прокат, не можуть брати участь в конкурсній програмі.

"Ми хочемо, щоб наші проекти існували на тих же правах, що й інші картини, - заявив контент-директор Netflix Тед Сарандос. - Організатори фестивалю поставили такий тон розмови, що, погоджуючись на їх умови, ми ризикуємо: до наших картин може бути менш шанобливе ставлення, ніж до інших. Не думаю, що бути там було б для нас правильним рішенням".

"Директор фестивалю Тьєррі Фермо недавно говорив про те, що історія інтернет-кіно і історія Канн - це дві абсолютно різні речі. Звичайно, все так і є: це дійсно різні речі. Але ми в Netflix обираємо майбутнє кіно. Якщо Канни воліють застрягти в минулому, в історії кіно, це їх вибір", - додав Сарандос.

Крім того, він не має наміру відвідувати фестиваль в цьому році, але розповів, що туди приїдуть інші представники Netflix - щоб домовитися про покупку прав на кілька фільмів.



 



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Netflix