Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Business Insider опублікували найгірші фільми найкращих режисерів

Business Insider опублікували найгірші фільми найкращих режисерів

multikino.com, 10.04.2018 23:15, (прочит: 888 раз, коментовано: 0 раз)

У кожного є свої "провали"


Портал склав свій рейтинг найгірших фільмів, знятих успішними режисерами на основі оцінок агрегатора рецензій Rotten Tomatoes.

Для списку BI вибрав 45 режисерів, яких критики називають майстрами своєї справи. У рейтинг видання увійшло 44 картини, портал виключив тих кінопостановників, фільми яких на Rotten Tomatoes не мали позитивних оцінок менше 70 відсотків.

Користувачі і критики на Rotten Tomatoes визнали найгіршою стрічку 2011 року "Погоня" (Abduction) Джона Сінглтона. Рейтинг "Погоні" на ресурсі склав 4 відсотки. Сінглтон відомий в тому числі як режисер фільму "Подвійний форсаж" 2003 року.

На другому місці з рейтингом 10 відсотків - картина Френсіса Форда Копполи "Наднова" 2000 року. П'ятірку невдалих фільмів замикає "Чотири кімнати" Квентіна Тарантіно, знятий в 1995 році з 14 відсотками.

Кращою з провальних картин на основі оцінок кінопорталу BI названа "Бьютіфул" (Biutiful) Алехандро Гонсалеса Іньярріту. Стрічка вийшла в 2009 році, її рейтинг - 65 відсотків. Також в список потрапили фільм Стівена Спілберга 1991 року "Капітан Крюк" (Hook); "Хороший рік", знятий в 2006 році Рідлі Скоттом; "Пляж" Денні Бойла 2000 року; "Дюна" Девіда Лінча 1984 року.





Читайте також:
Аніме: Мистецтво, Культура та Феномен
Купівля будинку чи котеджу в Іжевську: На що звернути увагу
Різноманіття ігор у PointLoto та їхні особливості
Ribuan Anak Sawahlunto akan Ikuti Imunisasi Polio
Квартири у Гарячому Ключі: Комфортне житло у серці природи

Business Insider