Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Фільм з Беном Аффлеком обігнав

Фільм з Беном Аффлеком обігнав "Диво-жінку" і "Моану"

multikino.com, 09.04.2018 00:10, (прочит: 1156 раз, коментовано: 0 раз)

Важко повірити!


Бойовик «Розплата» з Беном Аффлеком в головній ролі став лідером з прокату DVD і Blu-ray в США в 2017 році, обігнавши вищеназвані стрічки.

В кінотеатрах бойовик показав далеко не настільки райдужні результати: збори картини, що вийшла на екрани кінотеатрів в жовтні 2016- го, склали $ 155 мільйонів при бюджеті в $ 44 мільйонів.

Сюжет присвячений історії аутичного бухгалтера-аудитора Крістіана Вольфа (Аффлек), який працює на найбільші кримінальні організації планети. Він шукає нестиковки в їх «чорній» звітності та виявляє тих, хто краде у босів. Також він іноді вбиває людей, тому що його батько-військовий перетворив Крістіана в «машину смерті», щоб дивний хлопець зміг вижити в безжальному світі. Коли влада починає цікавитися Вольфом, бухгалтер пропонує свої послуги звичайному, некримінальному бізнесу. Але як тільки він знаходить багатомільйонні дірки в звітах великої технологічної компанії, кілери намагаються вбити всіх, хто бачив викладки Вольфа. Серед «замовлених» виявляються як фінансові керівники бізнесу, так і сам аудитор.





Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Бен Аффлек