Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Марк Хемілл прокоментував

Марк Хемілл прокоментував "заміну" Керрі Фішер у "Зоряних війнах"

multikino.com, 08.04.2018 23:00, (прочит: 1010 раз, коментовано: 0 раз)

Шанувальники хочуть, щоб роль принцеси зіграла Меріл Стріп


За кілька днів відповідну петицію до Абрамса встигло підписати більше 10 тисяч шанувальників саги, втім, прокоментувати ситуацію вирішив "Люк Скайуокер" Марк Хемілл, з реакції якого важко зрозуміти, чи у захваті він від цієї ідеї?

"Я не знаю, які конкретні плани для цього персонажа, але оскільки Хан був більш помітним у VII, Люк був більш помітним у VIII, ми припустили, що Лея буде більш помітною в IX, особливо зважаючи на те, що Кайло Рен її син, а йому доведеться визначитись зі світлою або темною стороною у останньому фільмі трилогії", - пояснив Хемілл. "Я думаю, що це буде складне перероблення сценарію, тому що Керрі незмінно пов'язана з цим персонажем".

"Вони вже виключили ідею комп'ютера... так що це дійно добряча проблема. Я знаю, що на момент смерті Керрі сценарій був розроблений частково, тож їм довелося зробити крок назад", - ділиться актор.

Раніше Кетлін Кеннеді з Лукасфілм заявляла, що третій фільм стане останнім з трилогії, тож Керрі Фішер або справді замінять іншою актрисою, або нас чекають суттєві відстрочки.



 



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Марк Хемілл, Керрі Фішер, Меріл Стріп