Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Режисери

Режисери "Месників" попросили шанувальників не говорити про фільм

multikino.com, 08.04.2018 07:50, (прочит: 790 раз, коментовано: 0 раз)

Поширена практика


Режисери фільму "Месники 3: Війна нескінченності" Ентоні Руссо і Джо Руссо звернулися з відкритим листом до всіх шанувальників кіновсесвіту Marvel, в якому попросили їх утриматися від обговорення деталей сюжету і окремих епізодів картини.

"Найбільшим шанувальникам в світі. Ми збираємося відправитися в прес-тур з фільмом "Месники 3: Війна нескінченності". Ми будемо відвідувати фанатів по всьому світу, демонструючи тільки обмежену кількість обраних сцен, щоб не зіпсувати враження майбутнім глядачам.

Ми не покажемо фільм цілком до його прем'єри в Лос-Анджелесі, яка відбудеться незадовго до світового релізу. Всі, хто пов'язаний з фільмом, працювали неймовірно ретельно протягом останніх двох років, зберігаючи високий рівень секретності. Тільки жменька людей знає істинний сюжет фільму. Ми просимо, щоб, коли ви подивитеся "Війну нескінченності" в найближчі місяці, ви підтримували б той же рівень секретності. Щоб у всіх шанувальників були рівні шанси, коли вони побачать картину в перший раз. Не псуйте враження іншим, так само, як ви не хотіли б, щоб його зіпсували вам. Удачі і приємного перегляду. Брати Руссо".



 



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Месники