Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

"Першому гравцю приготуватися": фільм Спілберга побив касові рекорди

multikino.com, 02.04.2018 23:00, (прочит: 1539 раз, коментовано: 0 раз)

Принаймні за перший вікенд


Останнім часом ім'я Стівена Спілберга, найвідомішого голлівудського режисера все частіше асоціювалося з його критикою фільмів стрімінгових сервісів, але ці вихідні повернули Стівену колишню славу: вперше за останні 10 років фільм оскароносного режисера показав грандіозний старт в кіно.

Так, стрічка "Першому гравцеві приготуватися" вже зібрала в світовому прокаті 181 мільйон доларів.

Згідно даних boxofficemojo, в американському прокаті фільм зібрав 53 мільйони доларів і ще 128 мільйонів - в інших країнах.

Фільм "Першому гравцеві приготуватися" розповідає про недалеке майбутнє, в якому більшість населення Землі грає в віртуальну гру OASIS, щоб втекти від реальності.

За інформацією різних джерел, бюджет кінострічки склав від 100 до 200 мільйонів доларів. На думку аналітиків, щоб відбити витрати на виробництво і маркетинг, картина повинна зібрати в прокаті більше 400 мільйонів доларів.

Як пише DTF, картина показала кращий старт в США серед всіх кінострічок Стівена Спілберга за останні 10 років. "Пригоди Тінтіна" (2011) стартували в США з 9,7 мільйона доларів, "Міст шпигунів" (2015) - з 15,4 мільйона, а "Великий і добрий велетень" (2016) зібрав в перший уїк-енд 18,7 мільйона доларів.



 



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Першому гравцю приготуватися