Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Кінгоманія: Джеймс Ван екранізує

Кінгоманія: Джеймс Ван екранізує "Томмінокерів"

multikino.com, 02.04.2018 06:20, (прочит: 556 раз, коментовано: 0 раз)

Режисери всерйоз взялись за короля жахів


Творець фільмів жахів "Пила" і "Астрал" Джеймс Ван, а також продюсер "Воно" Рой Лі намір екранізувати знаменитий твір Стівена Кінга "Томмінокери".

У проекті також братиме участь продюсер Ларрі Санітскі.

"Це алегорична історія про залежність (Стівен боровся зі своєю власною в той час), про загрозу ядерної енергетики, про небезпеку масової істерії і абсурдності технічної еволюції. Всі вони так само актуальні сьогодні, як і в день публікації роману. До всього іншого це історія про вічну силу кохання і благодаті спокутування", - прокоментував Санітскі.

Твір було видано в 1987 році і  він став другим за кількістю проданих примірників в письменницькій кар'єрі Стівена Кінга. За сюжетом дія відбувається в невеликому американському містечку, жителі якого виявляють інопланетний корабель. Тривале перебування поруч з ним викликає в людях драматичні зміни, наділяє їх надприродними здібностями, водночас позбавляючи людяності. Лише ветеран війни, який завдяки металевому імпланту не піддається інопланетному впливу, намагається зупинити перетворення людей в прибульців.



 



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Джеймс Ван, Томмінокери