Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Третій сезон

Третій сезон "Справжнього детективу" залишився без режисера

multikino.com, 31.03.2018 23:00, (прочит: 686 раз, коментовано: 0 раз)

І це під час зйомок!


Так, напередодні стало відомо, що через "розбіжності робочих графіків", роботу над третім сезоном покинув Джеремі Солньє ( «Катастрофа», «Зелена кімната»). Режисер встигнувши зняти перші два епізоди.

Солньє планував зрежисирувати ще одну серію, але потім стало відомо, що зйомки займуть значно більше часу, ніж передбачалося, і постановник вирішив переключитися на інші проекти.

Крім того, інсайдери повідомляють, що обстановка на знімальному майданчику в Арканзасі була натягнутою: у Солньє виникли творчі розбіжності з шоураннером «Справжнього детектива» Ніком Піццолатто. Режисерами решти шести епізодів виступлять Деніел Секхайм ( «Доктор Хаус», «Скляний будинок») і сам Піццолатто.

Нагадаємо, що в третьому сезоні головну роль зіграє Машерхала Алі, Стівен Дорфф - Роланда Уеста, напарника Хейса і бувалого слідчого штату, а Кармен Еджого втілить образ шкільної вчительки Амелії Ріардон. Скут МакНейрі зіграє персонажа на ім'я Том, який страждає від жахливої ​​втрати, що зв'язує його з двома детективами.

Прем'єра 3 сезону «Справжнього детектива» очікується на HBO в 2019 році





Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Справжній детектив