Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Хаяо Мідзаякі зняв перший за 5 років мультфільм

Хаяо Мідзаякі зняв перший за 5 років мультфільм

multikino.com, 16.03.2018 01:10, (прочит: 1522 раз, коментовано: 0 раз)

Чи побачимо ми мультик на великих екранах?


Відомий японський мультиплікатор Хаяо Міядзакі понад рік тому заявив спершу, що готовий був покинути кіно, але потім вирішив повернутися заради онука - напередодні стало відомо, що мультиплікатор завершив роботу над анімаційною короткометражкою під назвою "Гусениця Боро".

14-хвилинний мультфільм покажуть з 21 березня по 31 серпня в кінозалі музею студії Ghibli. Картина повністю створена за допомогою комп'ютерної графіки і розповідає про гусеницю і її враження про навколишній світ.

"Я задався питанням, чи може гусениця побачити бульбашки повітря, або, якщо вона гризе листя, чи буде це також смачно як желе? Або, наприклад, чи виглядають для неї бджоли-мисливці як безпілотні літальні апарати на поле битви? І таким чином у нас вийшов цей фільм", - розповів Міядзакі.

Поки невідомо, чи буде мультфільм показаний на великих екранах де-небудь ще, але шанувальники творчості Мідзаякі можуть не переживати: він зараз працює над двома мультфільмами, в тому числі над повнометражним фільмом «Як поживете?» (Kimitachitachi wa do ikiru ka).



 



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Хаяо Мідзаякі