Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Новий скандал: Клер Фой отримала дуже малий гонорар за

Новий скандал: Клер Фой отримала дуже малий гонорар за "Корону"

multikino.com, 14.03.2018 05:00, (прочит: 1326 раз, коментовано: 0 раз)

Якщо порівняти з її екранним чоловіком


Під час панельної дискусії про серіал на конференції INTV в Єрусалимі у вівторок, продюсери серіалу "Корона" про королеву Єлизавету ІІ Сюзанна Маккі та Енді Гарріс розповіли про гонорари Клер Фой та Метта Сміта, які зіграли монарше подружжя.

"Продюсери визнали, що [Сміт] отримав більше завдяки тому, що він знімався у Докторі Хто, але вони планують виправили це на майбутнє", - повідомляє "Variety". Маккі додав: "Забігаючи наперед, нікому не платитимуть більше, ніж королеві".

Втім, для Фой це не буде щасливим шансом заробити, адже вже у третьому сезоні, який вийде на екрани у грудні 2018 року її змінить Олівія Коулман, яка зіграє старшу королеву Єлизавету ІІ.

Цікаво, що "Корона" - одне з найдорожчих в телевізійній історії шоу з бюджетом на суму 7 мільйонів доларів за епізод, тоді як Фой було виплачено близько 40 тисяч доларів за епізод. 

Минулого року компанія Variety повідомила, що, порівняно з Фой, Елізабет Мосс з "The Tale of the Handmaid", отримала 200 тисяч доларів за епізод. 

Щодо аргументу про славу Фой і Сміта сперечатись ніхто не планує: до "Корони" про Клер знали як про актрису з ВВС, яка знімалась у невеликих серіалах, а от Сміт став 11-тим Доктором Хто. Втім, вже зараз Фой підписала контракт на роль видатного комп'ютерного хакера світового класу Лісбет Саландера та героїні серії Millennium Stieg Larsson у майбутньому виділенні франшизи The Girl in the Spider's Web.





Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Корона