Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Творці

Творці "Дуже дивних справ" вибачилися за погане ставлення до жінок

multikino.com, 13.03.2018 23:58, (прочит: 496 раз, коментовано: 0 раз)

Розгорівся новий скандал


Творці серіалу "Дуже дивні справи" Метт і Росс Даффер напередодні опублікували офіційні вибачення за образи на адресу учасниць знімальної групи проекту, повідомляє The Guardian.

Після виходу другого сезону Пейтон Браун, член технічної команди популярного серіалу, звинуватила братів Даффер в неналежній поведінці на знімальному майданчику і словесному терорі. Хоча сьогодні її пост в мережі видалений, в ньому Браун розповіла, що постановники неодноразово кричали на жінок-підлеглих, погрожували їм і змусили деяких з них звільнитися у зв'язку з нездоровою атмосферою на зйомках.

"Нас глибоко засмутили новини про те, що хтось міг відчути себе некомфортно на нашому майданчику. Стресова атмосфера телевиробництва часом підвищує градус емоцій на зйомках, і за це ми приносимо вибачення", - написали Даффер.

Стрімінговий сервіс Netflix також опублікував заяву: "Ми вивчили звинувачення на адресу братів Даффер, але наше внутрішнє розслідування їх не підтвердило. Для нас, як і для Дафферів, вкрай важлива здорова, продуктивна атмосфера на майданчику".





Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Дуже дивні справи