Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Назвали найбільш страшний фільм жахів 2018 року

Назвали найбільш страшний фільм жахів 2018 року

multikino.com, 12.03.2018 07:00, (прочит: 5220 раз, коментовано: 0 раз)

А не поспішили?


Не тільки оголосили, але і поспішили купити для перегляду: скоро на стріміновому сервісі Netflix можна буде побачити фільм жахів «Уїджі: Прокляття Вероніки» іспанського режисера Пако Пласа, який зняв трилогію «Репортаж».

26 лютого, коли «Прокляття Вероніки» було опубліковано в Мережі, інтернет заполонили захоплені відгуки: глядачі писали про те, що це один з найстрашніших фільмів жахів.

Головна героїня фільму «Уїджі: Прокляття Вероніки» - п'ятнадцятирічна Вероніка - допомагає матері виховувати молодших братів і двох сестричок. Дівчина дуже сумує за недавно померлим батьком, тому в день сонячного затемнення вирішується на відчайдушний крок: в надії поговорити з татом Вероніка влаштовує спіритичний сеанс. Разом з двома подругами за допомогою Дошки Уїджі вони намагаються звернутися до його духу, але замість цього відкривають ворота в світ демонів. Тепер небезпека загрожує не тільки головну героїню, а й її рідним.

Користувачі, які переглянули «Уїджі: Прокляття Вероніки», зійшлися на думці, що це один з найстрашніших фільмів жахів, який їм довелося бачити: деякі так і не змогли додивитися його до кінця.





Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Уїджі