Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Нові супергерої: Закарі Левай і Марк Стронг на зйомках

Нові супергерої: Закарі Левай і Марк Стронг на зйомках "Шазам" (ФОТО)

multikino.com, 10.03.2018 05:00, (прочит: 1457 раз, коментовано: 0 раз)

Прем'єра у квітні наступного року


Усередині кожного з нас живе супергерой - потрібно лише трохи магії, щоб випустити його назовні. У разі Біллі Бетсона (Ешер Енджел), 14-річного прийомного хлопця, досить вигукнути слово «Шазам!» І перетворитися з його допомогою у дорослого супергероя (Закарі Лева). Але, незважаючи на богоподібне тіло, цей силач як і раніше залишається дитиною, який насолоджується дорослою версією себе і використовує новопридбані надздібності для нестримних веселощів

Часу на те, щоб повністю опанувати магічними навичками, у Біллі є зовсім небагато, адже йому потрібно терміново подолати смертоносні сили зла, контрольовані доктором Таддеусом Сиванем.

Друзів Бетсона зіграють Джек Ділан Грейзер, Йован Арманд, Йен Чен і Фейт Херман. Головна жіноча роль в проекті дісталася Грейс Фултон ( «Анабель: Зародження зла»), а образ чарівника втілить Рон С. Джонс ( «Це ми», «Через Всесвіт»).

Режисерське крісло займає Девід Ф. Сандберг ( «І гасне світло ...», «Анабель: Зародження зла»), сценарій стрічки написав Генрі Гейдо ( «Неземне відлуння»).





Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Шазам