Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Чотири нових сімейних фільми для довгих вихідних

Чотири нових сімейних фільми для довгих вихідних

multikino.com, 07.03.2018 20:32, (прочит: 775 раз, коментовано: 0 раз)

Буде чим зайнятися в прохолодний вечір!


Поки кінематограф нас не балує новинками, відкладаючи прем'єри, щоб глядачі встигли відійти від «Оскара» і переглянути нагороджені і відмічені кінокритиками фільми, ми пропонуємо вам список новинок, які можна подивитися ввечері в сімейному колі на httр: //kinobar.cc/novinki- kino /. Чудовий настрій вам точно забезпечено!

Найбільший шоумен



Неможливо не подивитися фільм і не закохатися заново в Зака ​​Ефрона і Х'ю Джекмана. Якщо першого ми звикли бачити в мюзиклах, то Джекман нам завжди асоціювався з Росомахою, героєм коміксів про Людей Ікс. У цій стрічці Х'ю відійде від звичного амплуа і перетвориться в П. Т. Барнума - мрійника, який працює клерком. Одного разу його звільняють і він, щоб забезпечити дружину і двох дочок, придумує неймовірний цирк, збираючи туди всіх дивовижних і незвичайних людей. Спокуси, провали, перемоги і ціна, яку за них доведеться заплатити - все це під музику від творців «Ла-ла-ленду» - ми впевнені, що вам сподобається!

Пригоди Паддінгтона 2

Улюблений ведмедик повертається в кіно після трьох років відсутності! Паддінгтон живе з улюбленою родиною Браун, клопоту від нього стало менше - але не позитиву і мармеладу! Втім, як без пригод? Пухнастому малюкові хочеться зробити коханій тітці подарунок на честь її дня народження і щоб купити книгу для неї він готовий на будь-яку роботу. Але у вирішальний момент виявляється, що книгу вкрали і тепер Паддінгтона і його сім'ю чекає справжній детектив - хто вкрав подарунок?

Зоряні війни: останні джедаї

Дивлячись на те, що перша стрічка вийшла ще в 70-х роках і на ній виросло вже два покоління, продовження зоряної саги можна сміливо називати сімейною стрічкою і ми впевнені, що перегляд новинки не залишить вас байдужим. Рей повинна відшукати Люка Скайуокера, який після того, як провалив завдання і не навчив Кайло Рена, сина Леї і Хана Соло, зник. Галактика сподівається, що останній джедай повернеться і врятує їх від спадкоємця Дарта Вейдера, але схоже, що у новому фільмі Люка досить вагомі причини, щоб не повертатися, а тим часом темна сторона готується нанести свій удар.

Джуманджі: Поклик джунглів

Вони повертаються. Без Робіна Вільямса, з іншими акторами, але все ж це Джуманджі, таємнича гра, яка займала і займає розуми багатьох. На цей раз четверо підлітків, які вирішили зіграти в неї, потрапляють в справжню пригоду в іншому світі і щоб вижити їм доведеться не тільки виграти, але і пристосуватися до нових тіл - гра вирішила «пожартувати» над своїми гравцями.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

сімейні фільми