Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Френсіс Макдорманд підняла усіх жінок своєю промовою на

Френсіс Макдорманд підняла усіх жінок своєю промовою на "Оскарі-2018"

multikino.com, 06.03.2018 06:20, (прочит: 1726 раз, коментовано: 0 раз)

Заслужена перемога!


У номінації "Краща головна жіноча роль" під час 90-тої церемонії нагородження премією "Оскар" перемогла 60-річна Френсіс Макдорманд.

Актриса зіграла головну роль у фільмі "Три білборда на кордоні Еббінг, Міссурі".

"Чи можу я удостоїтися такої честі, щоб кожна жінка, яка була номінована у всіх категоріях, зараз встала в знак солідарності. Актриси, продюсери, режисери, композитори, автори пісень", - почала Френсіс.

Актриса також пожартувала, звернувшись до колеги Меріл Стріп: "Меріл, встань і всі інші точно повторять, давай". Після чого всі жінки, які були номіновані в різних категоріях піднялися, зал аплодував.

"Подивіться навколо, пані та панове. У кожної з нас є свої історії і проекти, які потрібно фінансувати. Не обговорюйте це з нами на вечірках, запрошуйте нас в свій офіс через пару днів або ж приходьте до нас самі, в залежності від того, що вам більше підходить, і ми розповімо вам про проекти все".

"Є два слова, які я повинна вимовити сьогодні: inclusion rider", - додала Френсіс. Це словосполучення означає особливу робочу угоду, яка передбачає різноманітність в робочому колективі, виключаючи гендерна та расову нерівність.





Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Френсіс Макдорманд, Оскар, Оскар 2018