Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Менеджер Роуз МакГовен позбавила себе життя через скандал з Вайнштейном

Менеджер Роуз МакГовен позбавила себе життя через скандал з Вайнштейном

multikino.com, 10.02.2018 22:25, (прочит: 732 раз, коментовано: 0 раз)

Актриса поки що не прокоментувала цю подію


Екс-менеджерка акторки Роуз МакГовен, яка детально описала у своїй книзі, як Гарві Вайнштейн зґвалтував її і ще восени дала скандальне інтерв'ю американським ЗМІ, Джилл Мессік наклала на себе руки.

50-річна жінка вкоротила собі віку у середу, 7 лютого і офіційно смерть менеджера підтвердили її близькі у четвер, 8 лютого.

Інсайдери повідомляють, що Мессік страждала від біполярного розладу і декілька років боролася з депресією, зокрема, викликаною скандалом Роуз з продюсером Гарві Вайнштейном.

Як виявилося, зустріч, під час якої МаГовен згвалтував Вайнштейн, організувала Мессік, яка тоді була менеджером актриси, втім, вона зізнавалась, що навіть подумати не могла про такі наслідки.

Жінка написала відкритого листа перед смертю, зауваживши, що Роуз вступила в інтимний зв’язок з Гарві за власним бажанням. Та згодом пошкодувала про цей лист.

"Її ім'я миготіло в заголовках знову і знову, громадськість почала проявляти до неї підвищену увагу, а Гарві намагався відчайдушно виправдати себе - все це стало для Джилл руйнівним. Ці обставини зламали її, але ж вона почала повертатися до свого звичного життя. Іронія всій цій ситуації полягає в необґрунтованих звинуваченнях Роуз. Джилл була першою, хто встав на її бік", - прокоментували родичі покійної.

Від МакГовен поки що жодних коментарів не поступало.



 





Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Джилл Мессік