Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Виклали промо-кадри до серіалу

Виклали промо-кадри до серіалу "Хоррор" від Рідлі Скотта (ФОТО)

multikino.com, 10.02.2018 07:00, (прочит: 478 раз, коментовано: 0 раз)

Прем'єра вже у березні


Продюсером проекту виступає Рідлі Скотт, над сценаріями всіх 10 серій працював Девід Кайганіч ( «Великий сплеск», «Правдива історія»).

В основі сюжету лежить реальна історія, а імена учасників експедиції, що діють в книзі, повністю відповідають збереженому списку екіпажів. У 1845 році експедиція під командуванням досвідченого полярного дослідника сера Джона Франкліна відправляється на судах «Терор» і «Еребус» до північного узбережжя Канади на пошук Північно-Західного проходу з Атлантичного океану в Тихий. Пройшовши досить далеко на північ, обидва судна виявляються з усіх боків затерті паковими льодами. Крім природних труднощів, з якими змушені боротися учасники експедиції (хвороби, голод, суворі погодні умови), на частку моряків також випадає зустріч з таємничою загрозою - невідомим велетенським чудовиськом, ніби виткані з снігу і полярного мороку, яке переслідує капітана і його команду.

Ролі в серіалі виконали Джаред Харріс, Кіаран Хайндс, Тобайас Мензіс, Христос Лоутон, Меттью Макналті, Адам Нагаітіс, Себастьян Арместо і інші.





Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Хоррор