Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Джессіку Честейн вирізали з нового фільму

Джессіку Честейн вирізали з нового фільму "Смерть і життя Джона Ф. Донована"

multikino.com, 07.02.2018 01:10, (прочит: 1658 раз, коментовано: 0 раз)

В чому причина?


Джессіка Честейн останнім часом - затята захисниця і коментатор всіх голлівудських секс-скандалів, тому новина, про те, що відомий франко-канадський режисер Ксавьє Долан вирізав всі сцени з актрисою зі свого нового фільму "Смерть і життя Джона Ф. Донована", шанувальників не здивуєш - багато хто вирішив, що причина саме в скандальних реакціях Честейн.

Втім, Долан заявив: рішення прибрати персонажа Честейн було вкрай складним, але необхідним. Це ніяк не пов'язано з її акторською грою або ще чимось, просто під час монтажу змінилася концепція стрічки.

"Персонажа Джесіки Честейн після довгих роздумів довелося видалити з фільму. Це було по-справжньому важке рішення: по відношенню до Джесіки я відчуваю тільки любов і величезну симпатію. Рішення було виключно на рівні монтажу та сюжету і не має відношення до того, як зіграла Джесіка. Підсюжет з лиходієм хоч і був веселим і цікавим, але не зовсім вписувався в іншу історію, в якій немає місця ворогам - скоріше, це історія про дитинство і мрії", - написав Долан.

Як додав Долан, трапляється так, що упущені одного разу можливості переростають в подальшому в якесь нове співробітництво.





Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Джессіка Честейн