Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Неймовірно надихаючі фільми про подорожі та пригоди

Неймовірно надихаючі фільми про подорожі та пригоди

multikino.com, 31.01.2018 11:06, (прочит: 213 раз, коментовано: 0 раз)

Після них хочеться взяти квитки і полетіти назустріч незвіданому


Кінематограф має дивну властивість викликати в людині різні емоції, мотивувати і підштовхувати до дій, вчити співчувати і переживати, і чи не найкращі за жанром фільми це, зрозуміло, стрічки про подорожі, після яких терміново хочеться хапати паспорт, бронювати квитки і мчати до пригод і нових місцях, після яких все точно зміниться.



 Їсти, молитися, кохати

Цей фільм і однойменну книгу Елізабет Гілберт згадують в двох випадках - коли потрібно дати собі стусана до діями і зважитися на подорож до Італії. До слова, останнім зробити простіше простого з turcentr.by, які підберуть тур цією дивовижною країною, а фільм з Джулією Робертс підкаже, на що звертати увагу і де знайти найкращу піцу. Крім Італії стрічка «занесе» вас в Індію та Індонезію, але ми впевнені, що старт Гілберт задала правильно - де ще можна почати пошуки себе, як не в найкрасивішій країні Європи?

Північ у Парижі

Один з перших фільмів в нашій добірці, який надихне вас на бродяжництво вузькими і старими вулицями Парижа. Письменник і романтик Гіл саме так і зробив - одного разу, приїхавши в місто любові з нареченою, він виходить на вулицю, щоб відчути дух всіх письменників і художників, які жили тут у минулому столітті, але отримує більше - зустрічається з ними і проводить найнезабутніші ночі в свого життя.

Римські канікули

Вічна класика з Одрі Хепбен і Грегорі Пеком покаже вам Рим з зовсім іншого боку - ви навіть не помітите, що фільм чорно-білий, а історія найбільше нагадує казку, ніж реальність, адже саме таким це древнє місто і є. Красуня-принцеса зовсім не хоче жити палацовим етикетом, тому одного разу збігає і прикидається звичайною, щоб відчути свободу і, можливо, знайти любов.

Траса 60

Цей фільм не перенесе вас в стародавні вулички Європи або чіткі, правильні - Америки, але він для все, хто хоча б один раз замислювався, що робити зі своїм життям? На цій трасі можливо все, але головне - вибір людини і те, як він впливає на минуле і майбутні миті.

Неймовірне життя Уолтера Мітті

Уолтер, колись офісний невдаха, змусить вас струсити пил з рюкзака і перевірити лоукост на Ісландію, адже саме тут буде подорожувати герой Бена Стіллера. Кому рекомендується фільм? Всім, хто втомився, хто бажає знайти в собі сили на зміни і подорожі - дивитися негайно!

Гарний рік

Неможливо закінчити добірку без цієї романтичної і веселої стрічки. «Макс на мільйон» - так кликав дядя племінника в дитинстві, щоб він виріс і став втіленням цієї клички - безпринципним, впертим трейдером, який нічого не бачить, крім біржі, грошей і довгих вечірок. Але одного разу офісна рутина припиняється, коли дядько помирає і залишає Максу маєток в глибинці Франції. Тепер герою Рассела Кроу потрібно зрозуміти, що він хоче найбільше - залишитися і відчути смак життя, або ж відкинути романтику і займатися справою?



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

подорожі