Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Стало відомо, як Меріл Стріп вговорили зніматись у

Стало відомо, як Меріл Стріп вговорили зніматись у "Великій маленькій брехні"

multikino.com, 28.01.2018 22:25, (прочит: 1018 раз, коментовано: 0 раз)

Актриса приєднається до неймовірного зіркового складу


24 січня канал HBO повідомив, що 3-разова володарка "Оскара" Меріл Стріп зніметься в продовженні міні-серіалу "Велика маленька брехня".

Актриса зіграє Мері Луїзу Райт, мати Перрі, героя Олександра Скарсгарда в першому сезоні, яка стурбована долею своїх онуків після смерті сина, приїжджає в Монтеррей.

Виявилося, кастингу як такого не було - на тому, щоб роль зіграла Меріл, наполягла австралійська письменниця Ліана Моріарті, яка написала книгу, а також сама займається адаптацією роману і написанням сценарію.

"Я була вже на половині написання другого сезону серіалу, і у мене з'явилася ця роль - "мати Перрі". На одній із зустрічей з продюсерами я набралася сміливості і запропонувала на цю роль Меріл Стріп, - згадує Моріарті. - Продюсери розсміялися і сказали, що я стаю схожою на голлівудського сценариста. Один з них начебто набрав номер і прокричав у трубку: "Знайдіть мені Меріл". Потім виявилося, що це не така вже й важко зробити: Меріл і Ніколь - подруги".

Після того як її почули, Ліан отримала імейл від Кідман з цитатою з Біблії (від Матвія): "Просіть - і отримаєте". Через кілька тижнів Меріл погодилася на роль.





Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Меріл Стріп, Велика маленька брехня