Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Стівен Спілберг зніме ремейк культової

Стівен Спілберг зніме ремейк культової "Вестсайдської історії"

multikino.com, 28.01.2018 07:50, (прочит: 690 раз, коментовано: 0 раз)

Ще один погляд на Ромео і Джульєтту


Видання Showbiz 411, яке виявило оголошення про набір акторів для виконання другорядних ролей, поспішило повідомити, що наступним проектом Спілберга, після "Першому гравцеві приготуватися", стане ремейк культового мюзиклу - схоже, що Голлівуд рішуче налаштований на музику і радість після "Ла-ла- ленду" і "Найбільшого шоумена".

Стверджується, що кастингові агентства будуть готові оцінити тільки тих виконавців, які "володіють іспанською на високому рівні". Дана вимога цілком зрозуміла, тому що частина героїв мюзиклу - представники пуерторіканської банди. Терміни робіт над проектом не уточнюються.

Фільм "Вестсайдська історія" був знятий режисерами Робертом Уайзом, Джеромом Роббінсом і випущений на екрани в 1961 році. Він є екранізацією однойменного бродвейського мюзиклу, який створив композитор Леонард Бернстайн. Сюжет базується на класичній історії Ромео і Джульєтти. В даному випадку закохані є вихідцями з протиборчих нью-йоркських злочинних угруповань.

У картині знімалися Наталі Вуд, Джордж Чакіріс, Рита Морено, Річард Беймер, Расс Темблін і інші зірки. "Вестсайдська історія" була номінована на десять премій "Оскар" і отримала дев'ять золотих статуеток в тому числі в номінації "Кращий фільм". Вона займає друге місце в рейтингу кращих мюзиклів.





Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Вестсайдська історія