Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Warner Bros. екранізує «Бліч»

Warner Bros. екранізує «Бліч»

M.F. FaraoN, 24.03.2010 13:51, (прочит: 2889 раз, коментовано: 0 раз)

Пітер Сігал готує новий проект.

Студія Warner Bros., яка вже кілька років готує екранізацію «Акіри», вирішила придбати права на другий манга-серіал - не настільки легендарний, але дуже популярний «Бліч» Тайто Кубо.

Її головний герой - не зовсім звичайний японський школяр Ічіго Куросакі, який бачить духів. В один прекрасний день він зустрічає провідника душ, «сінігамі» Рукію, яка патрулює місто, допомагаючи душам померлих відправитися в потойбічний світ, а також знищує злих духів. Після поранення в битві дівчина передає всю свою силу головному герою і застряє в людському світі, а Ічіго, у свою чергу, стає «сінігамі» (богом смерті) і береться за винищення злих духів.

Манга видається в Японії з 2001 року і користується незмінно високим попитом - випущено вже 43 томи, сумарні продажі яких перевалили за 50 мільйонів екземплярів. Під брендом «Бліч» випущені аніме-серіал, дві OVA, три повнометражних фільми і незчисленна кількість відеоігор.

Режисер Пітер СігалБожевільний професор 2») повинен стати продюсером цього фільму, про те, хто буде грати головні ролі, поки не повідомлялося.

Стежте за нашими новинами, а multikino.com.ua простежить за всіма іншими.
Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах