Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Кращі фільми 2017 року, які варто подивитися

Кращі фільми 2017 року, які варто подивитися

multikino.com, 22.01.2018 19:11, (прочит: 1628 раз, коментовано: 0 раз)

Особливо напередодні церемонії нагородження «Оскар»


Уже на початку березня відбудеться церемонія нагородження премією «Оскар» і, хоча через скандали в Голлівуді кілька багатообіцяючих фільмів не побачили великі екрани, рік виявився успішним в плані прем'єр. Ми б радили поквапитися і дивитися фільми онлайн безкоштовно без реклами, щоб знати, за що ці стрічки були визнані касовими і кращими серед звичайних глядачів, а, можливо, і академіків.



Зоряні війни: останні джедаї

Тільки після виходу стрічки і перших переглядів, стало зрозуміло, що джедаїв в стрічці кілька і між ними, як і завжди в далекій-далекій Галактиці, неабияка боротьба. Так, фільм, який став останнім для Керрі Фішер, виконавиці ролі принцеси Леї, нарешті зводить воєдино головних героїв. Рей (Дейзі Рідлі) відшукує Люка Скайуокера, який багато років тому добровільно став вигнанцем і відмовився від Сили, намагаючись спокутувати свої гріхи. Чи повернеться він, щоб допомогти своїй сестрі вистояти проти Першого Ордена, очолюваного Кайло Реном, і чи зможе Рей стати тією, ким їй судилося?

Красуня і чудовисько

Схоже, що компанія Disney сама не очікувала, що екранізація улюбленого мультика так розбурхає глядачів, а стрічка з Еммою Уотсон тим часом стала однією з найкасовіших в світі! Одвічна історія, стара як світ - казка про неможливу любов між красунею Белль і Чудовиськом, яке взяло дівчину як полонянку замість її батька, але все ж сподівається, що саме вона допоможе зняти прокляття. Не варто очікувати вивертів сюжету, адже всі ми вже бачили це в дев'яностих, але насолодитися барвистою екранізацією, улюбленими піснями і новими героями - варто.

Джуманджі: поклик джунглів

Хоча стрічка тільки напередодні Нового року потрапила в кінотеатри, вона вже вривається в список найкасовіших стрічок 2017 року. Всі ми в дитинстві переживали за пригоди героїв всередині гри Джуманджі, але як виявилося, все має здатності повторюватися. Кілька дітей, вирішивши зіграти в гру, опиняються всередині зачарованого маленького світу в зовсім інших образах - ставши старшими і сильнішими. Але чи зможуть вони в нових тілах застосувати всю кмітливість і хитрість, щоб вибратися в нормальний світ?

Диво-жінка

Без фільму з Галь Гадот, який приніс їй світову популярність, а в Голлівуді вже розробляють сиквел, нікуди і ніяк. Екранізація коміксу виявилася неймовірно успішною і стрічка протрималася в кінотеатрах Америки до жовтня - практично півроку! Діана була створена з глини, як каже їй мати, королева Амазонок, але навіть ставши дорослою, дівчина не знає свого справжнього призначення і абсолютно не уявляє про існування світу ззовні острова дыв-войовниць. Одного разу мирне життя закінчується - до острову прибиває шпигуна британців, який понад усе ставить бажання покінчити з другою світовою і Діана йде разом з ним, щоб виконати те, для чого вона була народжена.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

фільми 2017