Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Режисер

Режисер "Зоряних війн" пояснив, як Лея вижила у відкритому космосі

multikino.com, 22.01.2018 22:25, (прочит: 1583 раз, коментовано: 0 раз)

А також розповів, що будуть робити з принцесою у дев'ятому епізоді


Чи не найбільш цікавими запитаннями для шанувальників "Зоряних війн" після перегляду "Останніх джедаїв" стало те, як вижила принцеса Лея у відкритому космосі після вибуху, і що зроблять з героїнею Керрі Фішер, яка померла рік тому?

Раян Джонсон, режисер восьмого епізоду спробував пояснити події.

Так, під час битви Першого ордену та корабля Руху Опору, під час одного з обстрілів за борт корабля у відкритий космос викинуло принцесу Лею. Втім, їй вдалось використати Силу і повернутися на корабель, після чого вона впала в кому.

У подкасті для The Empire Film Раян Джонсон пояснив цю "випадкову" і неочікувану сцену та запевнив, що наступний фільм розставить все по своїх місцях.

"Головна ідея полягає в наступному: Сила дала про себе знати в той момент, коли Лея опинилася в космосі. Але варто зауважити, що це не щось надприродне, тому що в космосі немає опору. Усе, що було необхідно — летіти в невагомості, цей прояв Сили вийов на рівні інстинкту самозбереження. Це щось схоже до тих моментів, коли маленька дитина заповзає, скажімо, під машину, і батьки виявляють силу "Халка", піднімають цю машину і дістають з-під неї дитя. На даний момент ця ідея ще не набула свого остаточного вигляду", - розповідає Раян.

Окрім того, говорить режисер, питання з героїнею Керрі буде вирішувати Джей Джей Абрамс, адже вони ніяк не могли "вбити" Лею у восьмому епізоді, а зважаючи на те, що родина "принцеси" була проти того, щоб актрису домальовували, прийдеться добряче помізкувати.





Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Зоряні війни, Керрі Фішер