Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Оголосили деталі про роль Ді Капріо у фільмі Тарантіно

Оголосили деталі про роль Ді Капріо у фільмі Тарантіно

multikino.com, 22.01.2018 06:20, (прочит: 945 раз, коментовано: 0 раз)

Та й про майбутню стрічку взагалі


За інформацією журналіста видання Deadline Майка Флемінга, ДіКапріо зіграє роль телевізійного актора, який знімався у власному вестерн-шоу під назвою «Bounty Law».

Серіал знаходився в ефірі з 1958-го по 1963-й, тому на момент дії сюжету картини - 1969 рік, колишня зірка малих екранів вже протягом кілька років робить безуспішні спроби підкорити Голлівуд.

Герой ДіКапріо перебивається невеликими підробітками в чужих серіалах, розмірковуючи про переїзд в Італію, щоб зніматися у вестернах.

Сюжет стрічки розгортається на тлі подій, в тому числі пов'язаних з Чарльзом Менсоном і його послідовниками з комуни «Сім'я», які жорстоко вбили актрису Шерон Тейт (дружину режисера Романа Поланскі).

На головну чоловічу роль претендує Том Круз, так як Бред Пітт вже встиг від неї відмовитися, а Марго Роббі Тарантіно пропонує зіграти Шерон Тейт. Продюсуванням займуться Девід Хеймен (франшиза «Гаррі Поттер»), Шеннон МакІнтош ( «Джанго звільнений») і Джорджія Касандес («Мерзенна вісімка»).

Старт знімального процесу намічений на літо цього року. Права на фінансування і дистрибуцію стрічки отримали Sony Pictures.





Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Леонардо Ді Капріо