Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Наталі Портман розповіла про погрози згвалтування після

Наталі Портман розповіла про погрози згвалтування після "Леону"

multikino.com, 22.01.2018 01:10, (прочит: 3999 раз, коментовано: 0 раз)

Актрисі було всього 13 років


Напередодні в США відбувся Марш жінок, приурочений до першої річниці інавгурації президента країни Дональда Трампа. На подію прийшло чимало голлівудських актрис, серед яких була й Наталі Портман, яка виголосила промову у Лос-Анджелесі. 



Актриса розповіла, що у віці 13 років пережила "сексуальний тероризм", після того, коли в 1994 році у прокат вийшов фільм Люка Бессона "Леон" з її участю. У першому ж фанатському листі, який вона отримала, незнайомий чоловік викладав свою фантазію про зґвалтування.

Окрім того, місцеве радіо встановило зворотний відлік часу до 18-річчя Портман - віку, коли з нею можна буде легально вступати в сексуальні стосунки. Кінокритики згадували в рецензіях її підліткові груди.

"Я швидко зрозуміла, що навіть якщо мені лише 13 років, я не можу проявити свою сексуальність, не опинившись у небезпеці, - розповіла Наталі Портман. - Я відчувала, що маю прикривати своє тіло і стримувати своє самовираження, щоб мене сприймали як ту, хто заслуговує на повагу".

Актриса розповіла, що намагалася створити імідж консервативної, серйозної і добропорядної жінки, щоб відчувати себе в безпеці, тому довший час відмовлялася від фільмів з поцілунками.





Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Наталі Портман