Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Шанувальник

Шанувальник "Зоряних війн" вирізав з нового епізоду всіх жінок

multikino.com, 19.01.2018 22:25, (прочит: 982 раз, коментовано: 0 раз)

Зворотній бік всіх скандалів?


Що ж, схоже, що комусь набрид надмір жінок у кінематографі (спірне твердження, але все-таки). Користувач сайту піратських відео The Pirate Bay вирізав з восьмого епізоду Зоряних війн "Останній джедай" жінок, які впливають на сюжет. Нова стрічка носить назву "The Last Jedi: De-Feminized Fanedit" і триває всього лише 46 хвилин. Цікаво, що "жіночих" епізодів виявилося на годину більше тривалості нової версії.

Чоловін вирізав з картини всіх жінок-пілотів і офіцерів: жодної сцени з віце-адміралом Емілін Холдо (грає Лора Дерн), немає техніка Роуз Тіко і, тим більше, можна забути про Лею, адже її вбиває на початку стрічки Кайло Рен. Відповідальність за спасіння крейсера виключно на По Демерона (з яким було найбільше проблем у оригінальній версії), а головна героїня, новий останній джедай Рей не має Сили.

"Коли в картині мені зустрічалася сцена з жінкою, чию думку можна було б замінити словами чоловіка, її я теж вирізав. Працює просто відмінно" - каже автор відео.

"Лея ні в чому не докоряє По, не ставить йому ніяких питань, не знижує в званні, - описує свою стрічку фанат, - Він шановний і талановитий високопоставлений член Опору. Вступ фільму тепер хоча б можна дивитися, стало куди краще без причіпок Леї".



 



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Зоряні війни