Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Саундтреки

Саундтреки "Найвеличнішого шоумена" "підірвали" рейтинги Billboard (АУДІО)

multikino.com, 15.01.2018 23:00, (прочит: 541 раз, коментовано: 0 раз)

Мюзикл з Хью Джекманом і Мішель Вільямс вийшов по-справжньому чудовим


Мюзикл про П. Т. Барнума, засновника сучасного цирку, вийшов в прокат 4 січня в Україні, трохи раніше стартувавши в США, а саундтрек до нього вже другий тиждень займає перше місце в чарті Billboard 200.

Список 200 найбільш популярних музичних альбомів і міні-альбомів в США, що видається щотижневим журналом Billboard і визначається за даними продажів за тиждень, буде опублікований в повному обсязі на сайті Billboard в середу, 17 січня, але вже можна говорити, що пісні з "Найбільшого шоумена "встановили рекорд серед саундтреків, ставши п'ятими серед усіх фільмів за останні десять років, які тримаються на першому місці кілька тижнів.

Альбом "Greatest Showman" включає в себе виступи таких зірок як Хью Джекмана, Зака ​​Ефрона, Зендаі і Мішель Вільямс. Чотири пісні з альбому дебютували на чарті Billboard Hot 100 від 13 січня з пісні "This Is Me" у виконанні Кіали Сетл - ця пісня також отримала премію на "Золотому Глобусі".

Нагадаємо, що мюзикл розповідає історію відомого П. Т. Барнума, який став творцем сучасного цирку. Народившись в злиднях і безгрошів'я, Барнум хитрістю і навіть обманом отримав гроші на власний музей, який потім перетворив в шоу, зібравши різних цікавих людей - карлик, жінка з бородою, сіамські близнюки і трюкачі - всі вони об'єдналися під одним дахом.



 



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Найвеличніший шоумен