Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Джуд Лоу розповів про роль Дамблдора у фільмі

Джуд Лоу розповів про роль Дамблдора у фільмі "Фантастичні звірі і злочини Гріндельвальда"

multikino.com, 10.01.2018 08:00, (прочит: 1911 раз, коментовано: 0 раз)

Фільм вийде на екрани вже у листопаді


"Одного разу я просто зустрівся з Джоан Роулінг і просидів разом з нею цілий день, прислухаючись до її надзвичайно мудрих слів. Вона була досить люб'язна, щоб поділитися зі мною всієї передісторією персонажа, своїм поданням про образ молодого Дамблдора, який вона сподівається побачити в моєму виконанні, і тим самим направила мене в потрібному напрямку", - говорить Лоу.

Дія сюжету розгорнеться в Парижі в 1927 році, через кілька місяців після подій оригінальної картини. Могутній темний маг Геллерт Гріндевальд (Джонні Депп) втікає з-під варти і приступає до пошуку ще більшого числа прибічників. Єдиний, хто здатний зупинити його, це чарівник Албус Дамблдор, який колись був кращим другом Геллерта. Але Дамблдору не вдасться впоратися зі злом в поодинці, тому він вирішує заручитися підтримкою свого колишнього учня, Ньюта Скамандра (Едді Редмейн). Захоплююча пригода, повна неймовірних небезпек, знову об'єднає Ньюта з Тіною (Кетрін Уотерстон), Куїні (Елісон Судол) і Якобом (Ден Фоглер), а перевіривши на міцність їх дружбу і вірність один одному.

В акторському складі також значаться Зої Кравіц (Літа Лестрейндж), Езра Міллер (Криденс), Каллум Тернер (Тесей Скамандр) і Клаудія Кім. Режисерське крісло проекту (як і всіх наступних трьох частин) знову займає Девід Єйтс.





Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Джуд Лоу