Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Подарунки, як в кіно: оригінальні ідеї з улюблених стрічок

Подарунки, як в кіно: оригінальні ідеї з улюблених стрічок

multikino.com, 09.01.2018 02:12, (прочит: 352 раз, коментовано: 0 раз)

Свята ще не скінчилися, у вас є час і можливість щось придумати!


Так як безліч людей любить отримувати подарунки і дарувати їх протягом усіх січневих свят, а дуже часто ідеї вичерпуються, в допомогу невдалому дарувальнику приходить все, особливо фільми, в яких вже точно знають, як створити святкову атмосферу. Особливо непросто з подарунком слабкій статі, але ексклюзивні подарунки для жінок як, наприклад, скринька і гарні прикраси, немов від Керрі Бредшоу, або ж картина, як у фільмі «Хороший рік» завжди прийдуть на допомогу. Згадуємо і вибираємо!



У стрічці «Добре бути тихонею» підліток Чарлі страждає від нерозділеного кохання до старшокласниці Сем і можливість проявити свої почуття він знаходить під час «Таємного Санти», коли друзі обмінюються подарунками. Пам'ятайте вміст його коробки? Улюблені пісні «зі змістом», а в кінці і фільму і книги з особистими записами - неймовірно романтичний подарунок, який можна упакувати в красиву коробку. Підійде любителям душевних сюрпризів, ну а якщо ви прагматичні, то варіант Сем - не гірше. Дівчина у відповідь піднесла раритетну друкарську машинку, адже Чарлі мріяв стати письменником.

Тему з книгами можна цікаво обіграти, як зробив це Еліс з фільму «Століття Адалін». Щоб підкорити неприступну красуню у виконанні Блейк Лайвлі, хлопець дарує їй книги з «квітковими назвами»: «Вино з кульбаб», «Дейзі Міллер» і так далі.



Для любителів вести щоденник або щоденник підійде версія від містера Дарсі, який поспішив знайти новий і красивий блокнот для Бріджет Джонс, побачивши все, що вона написала про нього в старому. Ми, зрозуміло, не радимо читати щоденники коханих (побережіть нерви), але красивий і якісний блокнот - завжди до речі.

Туфлі або сертифікат у взуттєвий можна подарувати модницям і обіграти все так, немов це - подарунок з фільму «Бурлеск». Ви ж пам'ятаєте, як Алі вручав сяючі туфлі її шанувальник Маркус? Беріть на замітку!

Ювелірні прикраси - завжди до речі, особливо якщо ви знаєте, що бажає кохана або здатні вгадати її смаки. Так, наприклад, намисто, браслет або перстень зроблять щасливою будь-яку дівчину, але головне зробити подарунок краще, ніж це зробив Алан Рікман у фільмі «Реальна любов». До речі, з цієї культової романтичної стрічки можете почерпнути ідею з плакатами - згодиться на наступні свята!

Тематичним подарунком може стати мольберт, як це зробили у фільмі «Просто разом» головні герої для художниці Камілли у виконанні Одрі Тоту. Та й в будь-якому випадку подарунок відповідно до улюбленого хобі завжди прийдеться обдаровуваному до душі.

Головне - підійти до вибору подарунків з мінімальною фантазією і турботою, тоді ви точно потрапите в ціль!



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

подарки женщинам