Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

У касті

У касті "Капітана Марвел" поповнення серед жіночих героїнь

multikino.com, 06.01.2018 00:20, (прочит: 1196 раз, коментовано: 0 раз)

Зйомки повинні початися цієї весни


До акторського складу кінокоміксу «Капітан Марвел» приєдналася ДеВанда Уайз, зірка серіалів «Їй це потрібно конче» і «Вогнепали». Також в каст входять Брі Ларсон, Джуд Лоу, Семюель Л. Джексон і Бен Мендельсон.

Дія сюжету розгорнеться в минулому, а саме в 1990-і роки. Нас чекає поява трохи більше молодого Ніка Ф'юрі. Центральними лиходіями виступлять Скрулли - міжгалактична раса зелених гуманоїдів, а також заклятих ворогів Кріів, здатних перетворюватися в живі організми і предмети. Образ лідера Скруллів приміряє на себе Бен Мендельсон ( «Бунтар-один», «За законами вовків»).

Головна героїня картини, Керол Денверс (Брі Ларсон), вперше з'явилася в коміксах в 1968 році. Дослужившись до майора ВПС США, Керол почала працювати на Ніка Ф'юрі, поки одного разу вибух психомагнетонного пристрою не привів до трансформації Денверса в гібрид людини і Кріі через злиття її генетичної структури зі структурою ДНК Мар-Велла (Джуд Лоу). Так Керол Денверс отримала надлюдські сили, здатність проектувати енергію і літати, ставши Міс Марвел, а пізніше Подвійною Зіркою і новим Капітаном Марвел.





Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Капітан Марвел