Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Крістіан Бейл мріє колись знятись у

Крістіан Бейл мріє колись знятись у "Зоряних війнах"

multikino.com, 03.01.2018 07:00, (прочит: 1287 раз, коментовано: 0 раз)

А ми мріємо його там побачити


Саме Крістіан міг зіграти роль, яку зараз втілив  Вуді Харрельсон - наставника в фільмі про молодість Хана Соло. Незважаючи на те, що роль пройшла повз, актор все ще зацікавлений в участі в легендарній франшизі.

У подкасті Джоша Горовиця Happy Sad Confused Крістіан Бейл підтвердив, що дійсно вів переговори на рахунок своєї участі в спін-офф "Соло. Зоряні війни: Історії".

"Так, це було дуже заманливо. Я не тільки люблю фільми цьому всесвіті, які несуть мене в дитинство, а й пишаюся тривалими стосунками з продюсерами Кетлін Кеннеді і Френком Маршаллом, які колись зробили фільм "Імперія сонця". Так, у нас були переговори, і я сподіваюся, що вони відновляться в майбутньому".

"Я - великий фанат "Зоряних воєн", - продовжив Бейл. - І так, цей всесвіт дійсно мене цікавить. У мене до цих пір є іграшкові моделі "Тисячолітнього сокола" і AT-AT. А моя дочка... її першим коханням був Дарт Вейдер. Пам'ятаю, ми були в Діснейленді, і вона встала поруч з Вейдером, і він раптом захрипів, як у фільмі. Я-то думав, вона злякається до усрачки, а вона зупинилася і сказала: "Тато, я закохана".





Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Крістіан Бейл