Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Український фільм став одним з кращих у Італії

Український фільм став одним з кращих у Італії

multikino.com, 30.12.2017 07:00, (прочит: 646 раз, коментовано: 0 раз)

Здогадуєтесь, про яку стрічку йдеться?


Офіційна сторінка Держкіно у Фейсбуці днями повідомила радісну новину: італо-українська стрічка "Ізі" про італійця, який привозить в українське село на Закарпатті труну з українцем і потрапляє у неймовірні історії.

"За рейтингом найвпливовішої італійської газети La Repubblica, українсько-італійський фільм «IZI» режисера Андреа Ман’яні увійшов у TOП-10 найкращих картин 2017-го року в Італії.

Головну роль у фільмі виконав молодий італійський актор Нікола Ночелла, а одну з другорядних – легендарна акторка Барбара Буше. Помітну роль зіграв також український актор Остап Ступка.

Фільм був офіційно відібраний до конкурсу одного із найбільших міжнародних кінофестивалів світу – в Локарно (Швейцарія), – де Ночеллу нагородили премією незалежних швейцарських критиків Boccalino d'Oro як «найкращого актора».

Також «ІZI» отримав Ґран-прі 35-th Annecy Cinéma Italien – найбільшого фестивалю італійського кіно за межами Італії. Разом з нагородою, лауреати Ґран-прі фестивалю обов’язково потрапляють в широкий прокат у Франції.

Далі були нагороди за найкращий дебютний фільм у конкурсі Fabrique du Cinema (премія аналітичного журналу італійської кіноіндустрії) та приз від молодого журі на ювілейному 40-му Фестивалі італійського кіно у Вільрю (Франція).

Крім того, стрічка брала участь у конкурсній програмі Бельгійського кінофестивалю в Остенді та Гельсінського міжнародного кінофестивалю.

У серпні 2017-го року «Ізі» вийшов у широкий прокат в Італії, а 14-го вересня – в Україні", - повідомляють у Держкіно.





Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Ізі