Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Солідні Аль Пачіно і Роберт де Ніро на зйомках

Солідні Аль Пачіно і Роберт де Ніро на зйомках "Ірландця" (ФОТО)

multikino.com, 25.12.2017 00:10, (прочит: 2618 раз, коментовано: 0 раз)

Фільм від Скорсезе


Сценарій за авторством Стівена Зейлліана заснований на романі Чарльза Брандта «Я чув, ви фарбуєте будинки». У центрі сюжету перебуває гангстер Френкі Ширан (Роберт Де Ніро), відомий на прізвисько Ірландець, що розповідає на смертному одрі про своє темне минуле. Ширан визнається, що він навчився без докорів сумління віднімати життя на фронтах Другої світової війни, а після повернення в США знайшов застосування своїм навичкам в кримінальній сфері. Всього гангстер здійснив близько 25 замовних вбивств, в тому числі передбачається, що Френкі був замішаний у зникненні профспілкового лідера Джиммі Хоффа (Аль Пачино).

Джо Пеші втілить образ боса пенсільванської мафії Рассела Буфаліно, який так само, ймовірно, доклав руку до зникнення Джиммі Хоффа. Харві Кейтеля дісталася роль кримінального авторитета Анджело Бруно, а Боббі Каннавале зіграє нью-йоркського гангстера «Божевільного Джо» Галло. Стівен Грем втілить образ Тоні Провенцано - капо злочинної сім'ї Дженовезе. Анна Пекуін виконає роль дочки Френкі Ширана - Пеггі Ширан.

Для створення фільму Скорсезе виділили бюджет розміром в 100 мільйонів доларів і, хоча точна дата релізу не називається, відомо, що випустити стрічку Netflix планують в 2019 році, прямо до сезону нагород.





Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Ірландець