Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Ризикнути і виграти: мотивуючі фільми, від яких хочеться жити

Ризикнути і виграти: мотивуючі фільми, від яких хочеться жити

multikino.com, 13.03.2018 00:40, (прочит: 1094 раз, коментовано: 0 раз)

Або, принаймні, почати робити щось зі своїм життям!


Хтось вчиться на своїх помилках, кого-то мотивують до дії чиїсь історії успіху, а хтось навпаки, не любить слухати про те, як знайомі вибилися до зірок, але надихається красивими історіями з кіно, починаючи після перегляду міняти життя на краще. Саме для тих, кому не вистачає сил для змін в собі, ми підібрали кілька мотивуючих стрічок: дивіться, надихайтеся, не бійтеся змінити кваліфікацію, і завжди робіть перший крок - як і наступні кіногерої.

Стажер

Непогана заявка на славу - з'єднати в одному фільмі Роберта де Ніро і Енн Хетеуей, причому зробити їх підлеглим і начальником - саме в такому порядку. Головний герой Бен Уіттакер, в черговий раз закресливши в книзі номерів і адрес померлого друга, вирішує щось змінити. Діти виросли і його не потребують, друзів стає все менше, а сидіти вдома і дивитися телевізор на пенсії - не варіант, тому Бен вирішує подати заяву в компанію інтернет-магазину. Харизматичного дідка позначають і запрошують на співбесіду, він швидко стає частиною команди, але от ніяк не може знайти спільну мову з доскіпливою перфекціоністкою-начальницею Джулс Остін. Але хіба Бен прийшов, щоб так швидко здатися?



Джой

Ім'я героїні Дженніфер Лоуренс означає радість, але життя її далеко не так райдужна (і тут ми хочемо відзначити, що стрічка створена на основі реальних подій). Після того, як Джой залишається одна з дитиною на руках і з повним нерозумінням з боку рідні, вона винаходить незвичайну швабру, яка покликана полегшити життя таких жінок, як вона. Однак, хто сказав, що успіх приходить миттєво і разом з розумінням і радістю?

Блондинка в законі

Роки йдуть, а Різ Уізерспун назавжди залишиться Ель Вудс, дівчиною, яка готова на все, щоб повернути свого хлопця. Після невдалого побачення з коханим, на якому він повинен був зробити пропозицію руки і серця, але несподівано оголосив, що йому потрібна серйозна дівчина, та й сам він поступає в Гарвард, Ель вирішує довести, що і вона не промах. Красуня, модниця і модель - вона вступає в Гарвард на юридичний факультет, де не тільки воює за любов, а й намагається стати кращою в професії.

Стів Джобс

Про творця найбільшої фірми техніки Apple не знає хіба що лінивий, але мало хто зможе розповісти про декілька лихоліть в житті Джобса, коли все, що він тільки придумував, зверталося для творця прахом. Фассбендер у головній ролі покаже ті кілька років, коли Джобс рухався від абсолютно провального комп'ютера-куба до першого «мака» і айфона - техніки, без якої важко уявити зараз світ, при цьому розбираючись з колишньою дівчиною і дочкою, а також зі складнощами свого характеру.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

мотиваційні фільми