Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Warner Bros. показали дебютний тизер

Warner Bros. показали дебютний тизер "Вісьмох подруг Оушена" (ВІДЕО)

multikino.com, 19.12.2017 08:00, (прочит: 787 раз, коментовано: 0 раз)

Прем'єра трейлеру вже завтра


Warner Bros. показали дебютний тизер кримінальної стрічки «Вісім подруг Оушена» за участю Сандри Буллок, Кейт Бланшетт, Хелени Бонем Картер і інших.

Фільм стане продовженням трилогії про авантюристів, але в центрі сюжету буде знаходитися не Денні Оушен, а його сестра Деббі (Сандра Буллок), яка недавно звільнилася з тюрми, і її команда. Метою банди жінок стане не пограбування розкішного казино, а всього лише крадіжка дорогоцінного намиста, за допомогою якого вони зможуть підставити зловісного галериста (Деміен Льюїс).

Режисером стрічки виступив Гері Росс ( «Голодні ігри», «Вільний штат Джонса»), сценарій написала Олівія Мілчев. У касті також значаться Енн Хетеуей, Сара Полсон, Ріанна, Мінді Келінг, Аквафін, Кеті Холмс, Олівія Манн, Дакота Фаннінг, Річард Армітедж, Хейлі Болдуін, Джеймс Корден, Карл Райнер, Кендолл Дженнер, Кайлі Дженнер, Адріана Ліма, Кім Кардашьян, а також тенісистки Марія Шарапова і Серена Вільямс. До образу Лайнуса Колдуелла з оригінальної трилогії повернеться Метт Деймон.

Реліз «Восьми подруг Оушена» відбудеться 21 червня 2018 року.



 



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Вісім подруг Оушена