Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Зірка фільму

Зірка фільму "Воно" зіграє у "Шазамі" від DC

multikino.com, 08.12.2017 07:00, (прочит: 1443 раз, коментовано: 0 раз)

Каст поповнюється новими учасниками


Джек Ділан Грейзер, зірка хоррора "Воно", поповнив каст блокбастера «Шазам!» з кіновсесвіту DC. Актор зіграє Фредді Фрімена - кращого друга головного героя, який знає про його альтер-его. У коміксах Фредді також виступав в якості члена супергеройський сім'ї Шазама і був відомий як Капітан Марвел-молодший.

Сюжет розповість про тінейджера на ім'я Біллі Бетсон, який може перетворюватися на дорослу супергероя Шазама (раніше відомого як Капітан Марвел і володіє магічними великими силами), вимовивши чарівне слово «Шазам!», яке в оригіналі є акронімом шести легендарних богів і героїв стародавнього світу та їх здібностей: мудрості Соломона (Solomon), сили Геракла (Hercules), стійкості Атласу (Atlas), мощі Зевса (Zeus), сміливості Ахіллеса (Achilles) і швидкості Меркурія (Mercury).

Образ Бетсона приміряє на себе Ешер Енджел ( «Енді Мек»), а самого Шазама - Закарі Лева ( «Чак», «Тор 2: Царство темряви», «Клава, давай!»). Головна жіноча роль в проекті дісталася Грейс Фултон ( «Анабель: Зародження зла»), а центрального суперлиходія Доктора Сивань планує зіграти Марк Стронг ( «Kingsman», «Рок-н-рольщик»).

Режисером кінокоміксу виступить Девід Ф. Сандберг ( «І гасне світло ...», «Анабель: Зародження зла»), сценарій написав Генрі гейдо ( «Неземне відлуння»).





Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Джек Ділан Глейзер