Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Деталі

Деталі "Ліги Справедливості": у Диво-жінки і Бетмена мав бути син

multikino.com, 06.12.2017 07:50, (прочит: 1234 раз, коментовано: 0 раз)

Розповіли, що було у версії фільму за 2011 рік


Як виявилося, первісна версія фільму "Ліга справедливості" могла бути цікавішою: наприклад, у Бетмена і Чудо-жінки повинен був бути син, Зелений Ліхтар міг взяти в напарники Людину-яструба, а Супермен виявитися в полоні у Дарксайді. Це - короткий зміст сценарію картини, яка була підготовлена ​​Уіллом Біллом, автором твору "Мисливці на гангстерів".

Частина дії фільму повинна була відбуватися на рідній планеті Дарксайд, а серед антагоністів згадувалися Лекс Лютор і Вбивця Крок. Дарксайд нападає на Землю використовуючи Супермена, розум якого знаходився під його контролем. Цікаво, що саме так відбувалося в коміксі Френка Міллера "Batman v Superman". Бетмен створює особливу броню, яка допомагає йому вступити в сутичку з Суперменом. В результаті Діана звільняє розум криптонця і він приєднується до Ліги в боротьбі з інопланетними загарбниками.

Грандіозна фінальна битва, в якій на боці Ліги справедливості, брав участь і Корпус Зелених Ліхтарів, повинна була відбутися на планеті Дарксайд.

В результаті кіностудія Warner Bros. відмовилася від цього варіанту сценарію, вважаючи за краще концепцію, яку придумали Зак Снайдер і Дебора Снайдер.





Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Ліга справедливості