Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Арнольд Шварценеггер залишився без нагороди через домагання

Арнольд Шварценеггер залишився без нагороди через домагання

multikino.com, 04.12.2017 07:00, (прочит: 2109 раз, коментовано: 0 раз)

Ще один


Неурядова організація Common Cause відмовилася від ідеї вручити нагороду під назвою "Ми - народ" колишньому губернатору Каліфорнії Арнольду Шварценеггеру через протести активістів, які звинуватили останнього в "систематичних сексуальних домаганнях".

У петиції, адресованої керівництву організації, стверджувалося, що, "нагороджуючи таких людей, як Арнольд, Common Cause фактичні підтримує систему домагань і намагається змусити замовкнути її жертв. Натомість Common Cause повинна сприяти боротьбі з цією широко поширеною проблемою".

"Більше року тому ми вирішили відзначити заслуги губернатора Арнольда Шварценеггера за багаторічне служіння демократичним цінностям і перешкоджання шахрайству, як серед республіканців, так і серед Демократів в штаті Каліфорнія і по всій країні. Однак зараз колишній губернатор прийняв рішення не ставати можливою перешкодою нашій боротьбі і не буде присутній на урочистій церемонії, а ми, в свою чергу, не будемо вручати йому нагороду", - йдеться в офіційній заяві організації.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Арнольд Шварценеггер