Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Джейсон Момоа прокоментував восьмий сезон

Джейсон Момоа прокоментував восьмий сезон "Гри престолів"

multikino.com, 02.12.2017 01:10, (прочит: 2175 раз, коментовано: 0 раз)

Не оминув і головну інтригу


Джейсон Момоа, якого недавно фанати запідозрили в появі у восьмому сезоні "Гри престолів", заявив, що він не повернеться, але знімального майданчику дійсно відвідував і фінал фентезі-саги буде грандіозним.

"Знаючи, наскільки прекрасний цей сезон... Він стане найбільшою річчю, яку коли-небудь показували по ТБ. Фінал буде неймовірним, загине хр*нова хмара персонажів. Чесно кажучи, для мене це був повний облом, адже я великий фанат серіалу і не хотів зловити спойлери. Я просто спостерігав за тим, що відбувається і думав: "Чорт, мені взагалі не потрібно було знати про це!", - каже Момоа. "Я був радий зустрітися з акторами на майданчику, який не відвідував дуже давно. Однак варто було мені побачитися зі старими друзями, як скрізь тут же з'явилися заголовки в стилі "Драго повертається!". Ні, хлопці, Драго мертвий і повернутися не зможе, адже це просто не спрацювало б".

Режисерами шести епізодів заключного сезону виступають Мігель Сапочник, Девід Наттер, а також шоураннер Девід Беніофф і Д.Б. Вайсс, яким належить зайнятися постановкою епічного фінального епізоду.





Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Гра престолів